“Life is not about waiting for the storm to pass, it’s about learning to dance in the rain.”

Herstelcoaching en voedingsadvies voor jong volwassenen met kanker.

Heb je kanker (gehad) en mag en kan je je leven weer oppakken? Ik kan je helpen in jouw herstel. Ik ben er voor jou, om je op weg te helpen als de behandelingen achter de rug zijn. Als de overleef-stand niet meer nodig. Als je weer ‘gewoon’ verder wilt gaan waar je gebleven was. Als je weer mee mag doen met de rest van de wereld. Want ik weet als geen ander, dat dat nog niet zo makkelijk is!

Ik kan je o.a. helpen accepteren dat je niet meer de oude kan worden en ik kan je leren om te gaan met de nieuwe ‘ik’. Ik hoop je te inspireren en te helpen in jouw struggle met het leven, na het gevecht van je leven.

Wie ben ik als coach?

Ik kan jou helpen om jezelf verder te helpen. Dat is wat coaching zou moeten doen voor jou, en wat ik het allerliefste doe.

Dankzij mijn persoonlijke ervaring met (ernstig) ziek zijn, heb ik een groot empatisch vermogen. Gelukkig kan ik in mijn gesprekken voldoende afstand bewaren om goed te kunnen luisteren en jou zo helpen in jouw herstel. Ik omschrijf mezelf als nuchtere spirit junkie: ik sta met mijn voeten op de grond én ik geloof ook in de kracht van het Universum. Vanuit liefde en vertrouwen kijk ik de wereld in, en zo ben ik er ook als coach voor jou. Ik gebruik graag humor voor de ontspanning en om je te prikkelen in je veerkracht en creativiteit. Ik maak gebruik van uiteenlopende coaching interventies, mindfulness en NLP methodes. Daarnaast put ik uit mijn eigen ervaringen. Ik pas mij aan op wat jij nodig hebt.

Ik ben als coach aangesloten bij NOBCO – de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches.

Wat kun je verwachten?

Kun je mijn hulp goed gebruiken? Aarzel niet, ik maak graag kennis met je. Een eerste ontmoeting is belangrijk om te checken of er een klik is en of jij je veilig genoeg voelt om jezelf te kunnen zijn en om mij in jouw herstelproces toe te laten. Ook bespreken we dan jouw hulpvraag: wat heb je nodig?

Als het je lukt, kunnen we wandelsessie’s doen. Wandelen is goed voor je gezondheid (en dus je herstel) en het praat vaak iets makkelijker. Afhankelijk van jouw woonplaats, is het soms mogelijk om op een spreekuurlocatie af te spreken. Als beide opties niet passen bij jouw situatie is het ook mogelijk om online coaching af te spreken.

Voor wie?

… voor jong volwassenen met kanker.
Omdat ik als jong volwassene, echt iets heb gemist in het aanbod van begeleiding bij kanker, richt ik mij als coach ook echt op jong volwassenen tussen de 20 en de 45 jaar. Ook wel bekend als de AYA doelgroep (Adolescents & Young Adults – lees hier meer over het AYA zorgnetwerk.). Het kan zijn dat je niet tot deze doelgroep behoort en toch graag een afspraak wilt maken. Ik wil helemaal niemand buiten sluiten, dus neem altijd even contact met mij op, dan onderzoeken we samen of jouw hulpvraag past bij wat ik te bieden heb.

Waar?

Ik heb in Alkmaar en Amsterdam een spreekuurlocatie tot mijn beschikking. In de rest van Noord Holland is het eventueel mogelijk om een plek te vinden in de buurt of ik kom bij jou aan de keukentafel.

Wat kost het?

De eerste ontmoeting (intake) gratis
Coach Sessie € 65,- (60 min – incl BTW)
Coachingstraject FAITH. € 150,- (3 weken 1 uur per week online coaching)
(dit aanbod is geldig in Mei, ook in te zetten in Juni)

De meeste coachingsessies plan ik op maandag. Ik ben ook in het weekend beschikbaar en in de avond.


Nova Me Coaching
KVK: 80018734
BTW: NL003380827B75
aangesloten bij: